0 212 614 37 37
tr
Sosyal Medya Hesaplarımız

Duşakabin

25 Ekim 2019
1 kez görüntülendi

Banyolarda sıklıkla tercih edilen duşakabin ürünleri gorguluyapi.com duşakabin kategorisinde sizlerin beğenisine sunuluyor. Duşakabinler profil rengine veya şekline göre modellendirilmektedir. Sıklıkla tercih edilen duşakabin modelleri oval duşakabin , kare duşakabin, sürgülü iki duvar arası duşakabin ve katlanır duşakabin modellerinden oluşur. Kaliteli duşakabinleri uygun fiyatlarla Görgülü Yapı’dan satın alabilirsiniz.

Duşakabin Fiyatları

Bununla birlikte duşakabinler banyonuza uygun olarak ölçülere göre de yapılır standart ölçüleri de vardır mühim olan sizin banyonuzda duşakabininizi konumlandıracağınız alanı belirledikten sonra ürün siparişi vermeniz olacaktır. Duşakabin fiyatları kullanılan materyallere göre değişiklik gösterebilir. Günümüzde duşakabin fiyatlarını etkileyen faktörlerin başında üründe kullanılan camın temperli cam yada mika cam olup olmadığı ayrıca kullanılan profillerin inceliği ve kalınlığı etkilemektedir.

Duşakabin Montajı

Duşakabin montajı uzman bir ekip tarafından yapılmasını tavsiye ediyoruz. Montaj yapılacak alanda pis su gideri ve sıcak soğuk su bağlantılarının önceden yapılması gerekmektedir.

Duşakabin Temizliği

Günlük hayatımızda banyolarda sıkça kullandığımız duşakabinler sabun artığı,sudaki kireç gibi oluşumlardan kirlenebiliyor. Bu kirlilik camlarda genellikle leke olarak karşımıza çıkar bunları önlemek için her kullanımdan sonra duşakabininizi sıvı deterjan ile hafifçe ovalayarak yıkamak leke oluşumunu engelleyecektir. Eğer inatçı lekeler varsa bunlar için kireç sökücü ve cam temizleyiciler kullanabilirsiniz.

Duşakabin Parçaları

Duşakabinlerde kullanılan parçalar nelerdir. Alüminyum profil, temper cam (güvenli cam), camın hareketini sağlamak için duşakabin tekeri, hareketli camlar arasına su sızdırmaması için fitil, hareketli kapıların kapanması için mıknatıslı fitil, teker stopları, açma kapama kulpları kullanılmaktadır. Duşakabin yedek parça kategorisinden yedek parça ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
× Size nasıl yardımcı olabiliriz?